skvrnitá

skvrnitá

Anotace: ("filozofická otázka na odlehčení: proč někteří psi serou bílá hovna?")

Jdu tančit, jdu se bavit,
ale nejsem veselá
a bojím se,
že až zhasnou světla,
dotančím na půldruhou dobu
do voskovanýho sálu, kde..

.. rozpadnem se do nicoty a vše, co bylo dobré
se nikdy NIKDY víc nevrátí...

/Odcházíme./

..a pan B. mlčel a neřekl jediný slovo útěchy
- jediný pateticky tupě něžný slovo, kterým odbíjí
kyvadlo srdcovitý pozdní hodiny před..

.nikdy nikdy víc se nevrátí..

perspektiva noci, života
ubíhá
někam pryč..

/zhasnou světla.. nevrátí.. možná navždy, možná navěky.. jdu tančit.../

..ale bojím se, že..!

..strach, hrozící stařena:
prořídlé vlasy na skráních, nezkrotně uzlovitý ruce, ohnutý záda, který nenarovnáš,
oči, oči a rty vyschlé, vysušené ošklivou nesnesitelností...

..odcházíme, prosím!!!
dřív
než
světla.......
.

...vítr opřel se o tmavou trávu pod jinovatkou.

- ticho po pěšině...
.
Autor fialová, 01.03.2011
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, J's .., la loba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sněží...

16.03.2011 23:34:00 | enigman

zajímavě napsáno

10.03.2011 09:30:00 | J's ..

kosti! to mě nenapadlo :D:D..

06.03.2011 19:42:00 | fialová

Báseň st,a bílá hovna jsou prý od psů co žerou jen kosti-to jsem četla v odbor.časopise ale nevim:-)

02.03.2011 11:17:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí