cesta

cesta

Anotace: csd

rozedrán osudem
rozedrán bytím
hřeším ale hřeším
na sobě
trápím nejvíc sám
sebe
ničím se ničím se
ze vnitř
a pak ničím vše okolo
nedokážu se usadit
furt někám běžím
pospíchám a přitom
se líně táhnu
kam proč jak kde je
cesta
nejhorší je
před koncem zjistit že
cesta je slepá
pak přichází otázka
vracet se na začátek
a nebo prorazit
cestu dál
Autor ostuda lidstva, 02.03.2011
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí