Když schází.....

Když schází.....

Anotace: ....

Když schází peněz,
Není chlebu.
Když schází chlebu,
Je to o hladu….

Když nedostává se lásky,
Není co naříkat.
Přijdou zase dny
Kdy přestaneš brát sázky….

Když schází pokory,
Je to špatné
Dnes jsi mlád.
Ke stáru ti zatne….

Když schází myšlenka,
Mozek vysadí
Pak možná nakopou ti
Pozadí….

Když schází dny poslední
Uvědomíš si,
Že mnohé příkoří co dělals
Bylo zbytečný….

Když schází člověk,
Který se hodí k tobě
Jsi sám,
Jak ta pověstná jedle

Když schází otec,
Není bytí
Když schází matka,
Není žití.
Autor v.hercik, 02.03.2011
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: malá slečna, PIPSQUEAK, Antares, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivá, pravdivá, líbí se mi...*:)

02.03.2011 19:17:00 | PIPSQUEAK

..dobrý..ST..

02.03.2011 10:44:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí