Na dně

Na dně

Anotace: Na dno se může dostat každý. Dno může být chápano různě...

Sražen do kolen
Mířím dolů
Čas tiká jen jak

Špagát

To je jak dům Na půl cesty
Nechcou tě tam ani tam
To je zůstat viset
A nebýt dole ani nahoře

A já byl zvyklý dělat všechno jaksepatří
pořádně

Po chemii bývá blbě od žaludku

A rezavý perkursní revolver na zdi má
hlaveň plnou olova


Co zbylo



Jezero a řeka
Tak naposledy nahodit
Je mi tak těžko
Jako jindy nebudu čekat
Až zabere ten metrový
Ať zasekne kdo půjde kolem
Bude jeho

Nebyl jsem nikdy lakomý
Rozdal jsem co jsem měl


Prstýnky naušnice zuby
doklady klíče
peněženku vzpomínky
Odložit a nechat tady na břehu

Co s tím tam

Maskáče hezky do komínku
Tak mě to naučili
Jazyk stisknout dozadu i u kanad
Zavřít oči jak před prvním seskokem
z Anduly nad Kunovicemi

Klobouk vem si čert
A má milovaná voda



Jsem úplně na dně
A je to zvláštní pocit
Když jsem byl na vrcholu

Teď jít po cestě k poslednímu kilometru
A je jedno
Jestli po dvou nebo čtyřech
Po svých

Nebo po pívech

Není to tak špatný
To se jen tak říká
Aby lidi neskákali ke dnu často
Ještě jsem a tak bilancuji

Mínusy Já se opíjel
Často i krásou
Plusy
Nedal pokoj žádné sukni
A věřil až do konce

No nebylo to marný a špatný
Cosi bylo

Až budu stoupat nahoru

Nebude nic
Autor Tonyend, 02.03.2011
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí