POHŘEB SVÉ VLASTNÍ DUŠE

POHŘEB SVÉ VLASTNÍ DUŠE

Anotace: jen duše inspirace s Olympikem,jen okrajově

Myšlenky se ztrácí
moje duše umírá
v tichu někdo stojí
ale nic neříká
vzpomíná
duše je jak terč
terč zloby a nenávisti
má vlastní duše
je děravá
na pohřeb se vydává
tisíce v řadě
kráčející stíny
otvory v srdcích
své vlastní viny
kde místo nezůstává
nikde se neschová
kráčí v řadě za sebou
tiše jdou
za láskou zmizelou
navždy zapomenou
duše je děravá
sama Umírá
MYŠLENKY ZTRÁCÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.03.2011
Přečteno 341x
Tipy 18
Poslední tipující: Psavec, lennerka, jitka.svobodova, Linzerka, Květka Š., Mbonita, januve, v.hercik, CULIKATÁ, PIPSQUEAK, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi prijemna hoci tak smutna basen

03.03.2011 10:25:00 | lennerka

Ač smutná, přec působivě napsaná, líbí...*:)

02.03.2011 19:20:00 | PIPSQUEAK

Někdy myšlenky na chvílu se ztrácí,
pak ale za chvílu, znívu se navrací... do vzpomínek.

02.03.2011 18:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí