Bez obav

Bez obav

Anotace: Z toho, cojednou bude...

Až jednou vyhořím

- Jak rád bych ti ještě svítil

- A hřál po nocích


Starý

Jak Jaslovský Bohunice

Už slyšet nebudu


- V jádru byl dobrý

- Plný energie





A někdo zašeptá

- Taky dobře

- Že je pryč

- Mohl být druhý Černobyl

- Pánbůh s náma a zlý pryč




Zrecyklován na prach

Z důvodů úsporných skončím

Na zdejším nehlídaným

Hromadným úložišti

Neškodný

V keramický schránce

Za doprovodu přátel

Černí bodyguardi z Arkádiy

Zaklapnou nade mnou dva pevný

zámky



To abych se neodkopal


Pak půjdou ke Kostlivci

Na gůlášek se šesti a pívo

S úsměvem



Kolem budu mít klid

Žádní zelení neprotestují

Já zrychlil poločas rozpadu

Kolem zelená tráva a stromy

Budou růst

Zneklidněná veřejnost bude

Uklidněna


Jen žádný obavy

- Z dobrýho jádra
Autor Tonyend, 03.03.2011
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí