Není důležité vyhrát

Není důležité vyhrát

Anotace: ...dětská...

Honem maminko honem
otoč další obrázek
teď ty najdeš Toma a já Jerryho.
Honem maminko honem
otoč další obrázek.
Vidíš? Je stejný, tak rychle vezmi ho.

Né maminko né
to nemůže být pravda
já nepodvádím, vážně ještě pořád nejsi na řadě.
Né maminko né
to nemůže být pravda
já nepodvádím, opravdu můžu otočit všechny v jedné řadě.

No tak maminko no tak
nebuď přece smutná
to nevadí, že jsem porazil zas já tebe.
No tak maminko no tak
nebuď přece smutná.
Na. Tumáš. Dám ti pár obrázků od sebe. :-)
Autor zaba.zuzla, 03.03.2011
Přečteno 208x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pexeso a děti:-))).

03.03.2011 13:03:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí