Můra a motýl

Můra a motýl

Anotace: pády ze sedmého nebe vždycky bolí nejvíc

Zas šeptej mi svá tichá vyznání
zažehni v mém srdci ten plamen
jsme černá můra a hloupý motýl
tak víš, jak to skončit musí

Hoří mi křídla i srdce
s duší černou od sazí
ležíc v popelu
dívám se jak se ztrácíš
útěk je marný
ráda tě mám a ty už se nevrátíš

Nejsem tvá víla ani čarodějka
roztahuji zbytky křídel
a doufám,že mi vítr dovolí
naposledy zažít tu krásu létání...
Autor Alain, 03.03.2011
Přečteno 407x
Tipy 1
Poslední tipující: Dragoniana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí