Ráno

Ráno

Anotace: Sluníčko mi nějak dodává energii:) A tak píšu blbě, ale vesele :)

Budík zvoní hlasitě.
Vstávám a pak po bytě
jak mátoha bloudím.
Ještě pusu loudím
od prince svého
nevyspalého.
Všude vůně ranní kávy,
sklenice ovocné šťávy
je na stole
a kremrole
zvesela mě vítají.
Ptáčkové si zpívají,
o tom že zas skončil spánek i sen,
o tom že začal další slunný den!
Autor Prinzeschen, 03.03.2011
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí