Pan Tajemný

Pan Tajemný

Anotace: O klukovi přezdívaném Retro-boy.

Jen strohý obraz tvojí tváře,
v zadu, v přítmí letmo se mihne,
tvůj pohled však je jasná záře,
sdrce z toho sténá, jihne.

Nesmělý úsměv,
vráska v koutku,
svůdný, něžný pohled,
mistra všech floutků.

Ladný pohyb tvojí ruky,
svižný krok a pěkné boky,
Rovná záda, pevné svaly,
nesmělý úsměv můj, když oči tvé se smály.

Zvídavý pohled,
zmučený výraz,
v sekundě život prodlet,
mohu o tobě snít zas.

Mé srdce dělá rychlou piruetu,
když zahlédnu, jen tvojí siluetu.
Když vzadu v buse se krčí,
má duše sténá, řve a vrčí.

Když nastavíš mi svoje záda,
a já zůstanu v metru sama,
kolem však line se tvá podmanivá vůně,
mé srdce z toho tiše stůně.

Tak záhadný a tajemný,
však snad i chytrý, zvláštní, pohledný.
Tak neztrácej už tolik času,
přijď, já chci slyšet tóny tvého hlasu.
Autor Annie the wolf, 03.03.2011
Přečteno 227x
Tipy 3
Poslední tipující: Metal Lady, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

joj, retro-boy
veřím, že on přije
a za zády orhcestr bude mu vesele hrát
požádá tě o ruku, nadosmrti bude tě mít rád
požádá nesměle avšak pevně
srdce tvoje z něho změkne

sem ti to krásně vybásnila viď?:D

10.03.2011 22:35:00 | Metal Lady

Pěkně si ho vábíš:-)), určitě pan tajemný přijde:-)

03.03.2011 18:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí