Pláču

Pláču

Anotace: po večerech..

Pláču skrz vzpomínky
Pláču pro novinky
Pláču už hodinky
Pláču, jen pláču..

Snad s někým soupeřím
mám v srdci žal,
žal v který nevěřím
mi radost dal..
Autor kaaamiiii, 03.03.2011
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí