Deti plačú

Deti plačú

Anotace: .

Deti plačú, drahý,
že sme im svet zanechali
plný klamstiev,
boja sa narodiť, vieš?

Vraj sa tu všetci hádajú,
bojujú,
vraj im otcovia umierajú
pre sny iných...

/úplne zbytočne/

Kričia, že je lepšie
radšej nikdy nepocítiť
slnko na tvári
ako zomrieť hladom,

lepšie je vraj ostať
hore, na oblohe,
ako zaspávať dolu pod ňou
niekde na ulici...

A nežný dotyk matky
vraj nestojí za tie všetky strasti...

Deti plačú, drahý,
že sme im svet zanechali
s morom nenávisti
a kvapočkou lásky...

Počuješ?
/Deti plačú, drahý.../
Autor adida, 03.03.2011
Přečteno 243x
Tipy 9
Poslední tipující: fialová, NikitaNikaT., Chancer, Zorenka Ježková, mademoiselle secret, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je taky jeden z těch důvodů, proč nechci mít děti...

06.03.2011 23:32:00 | Chancer

Nevím proč tvé dílo nezaujalo více čtenářů protože je dobré.

04.03.2011 08:05:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí