Červený koláč

Červený koláč

Anotace: Re: "ještě cukr, pane?" ...o jedné z herny, kde jsem všecko prohrál.

klofnutou nezbednicí chceš vrátit čas
běžící mimo
nízko i vysoko
a vším co bylo mezi Tím

cinknutí o sklenici bez obav o nás
v ruletě citů je pastvou pro oko
a stín hráče střídá stín
šery nechytím

..

rybízová - možná

"Jeď! Ráda bych.. vyhrála dostih
v ruletě očí?

Pár čísel toči
než zastaví..nesmíme zpomalit"

..

ulicí neonů jdem v "našem Las Vegas"

my
běžící mimo
nízko i vysoko
a vším co bylo mezi Tím

pomláceni o clonu kouřových krás
v bezhlesém tichu žetonů
pro cizí měnu vkročíme v dým
a já

vše vsadím

červený koláč

jeď!

proč bych nebral na smích..

ruleta očí
pár čísel točí
než zastaví kolotoč zoufalý

lovkyně z mafie má štíhlý pas
běžící mimo
nízko i vysoko
a vším co bylo mezi Tím

dík vůni bohyně až na malý kaz -
hru měním
v riskantní baroko

pro cizinku
vinu a její klín..
do čeho se pustím?

střel!

co asi vsadí..
když ráda vábí

V ruletě očí
pár čísel točí

prohrávám výstřelem - nechci být přítelem
Autor J's .., 04.03.2011
Přečteno 238x
Tipy 12
Poslední tipující: a_tao, Mbonita, hanele m., modrá..., Niky88, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobrá. :-)

04.03.2011 20:55:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí