Nechci žít

Nechci žít

Anotace: Básnička o smrti

Už dál nechci žít,
tak mě nechte všichni být,
Jsem jako anděl bez křídel,
kde teď kapitán hledá lodní hřídel?
Sám neví, není sám,
Jsem ráda,
že už teď někoho znám,
jako nejlepšího kamaráda.

Nikdo mě dosud neměl rád,
nebyl to kamarád.
Všichni mě nenávidí,
ani nevím proč, ale určitě mi nezávidí.

Taky co by mi mohli závidět,
není co, nemám nic,
leda za něco nespáchaného mě nenávidět,
ale proč tím trpím čím dál víc?

Už dál nechci žít,
tak táhněte všichni k čertu,
nechte mě tu sakra být,
a to Vám všem říkám beze žertu.

Je jedno jestli jsem měla někdy nekoho ráda,
v srdci nechovala jsem ho jako kamaráda,
Když už říkám po desáté každému nech mě vážně být,
je to konec a už nikdy nechci žít.
Autor Melcoirë, 04.03.2011
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí