Mám ještě šanci?

Mám ještě šanci?

Anotace: ..

Hádám se s každým, hádám se s rodinou,
ztratila jsem přátele, kámošku jedinou.
Proč jako by všechno špatné bylo?
Vždyť dřív to krásné bylo.

Já nechci... Už nechci tou nejhorší být.
Divoká jak vlk, na měsíc výt.
Proč nejsem jako holubice volná?
Nebudu již více svolná.

Pochopte mě. Nechci... Já nechci!
Jste zlý, ale přesto vás mám v srdci.
Dejte mi šanci. Teď už snad poslední.
Honem! již zvoní...Ty zvony polední.

Ztrácím pojem o reálu a snu.
Splývá mi čas nocí a dnů.
Proč jsem taková? Pověste proč?
Zak ten zlý hlas... Navádí mne,..
SKOČ... Jen SKOČ...
Autor Melcoirë, 04.03.2011
Přečteno 206x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí