Šitý život, šitá kůže

Šitý život, šitá kůže

Anotace: . . .

Ztracena v soukolí osudu,
tkaniva pevně šitých životů,
na tělo, na duši, pro život
...hledá se látka, která by
zastavila rozpad jednotlivých nitek
držící kůži pohromadě...

Žádné pokusy nepomohou,
nitky tkání a žil
se pomalu trhají
v mučivé souhře smyslů...

Nečekejte zázraky,
ale mistr krejčí
se pokusí ušít na míru
nový převlek z kůže,
který padne každému...

ať je dotyčný malý nebo velký,
tlustý či štíhlý...


...šitá kůže je univerzální...
Autor Tomáš Přidal, 04.03.2011
Přečteno 235x
Tipy 8
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jiná, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je dobrý..ST..

04.03.2011 11:03:00 | Květka Š.

Hlavně ať ušitý život, ušité kůži na míru drží:)

04.03.2011 09:59:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí