před branou nebeskou

před branou nebeskou

Anotace: nechtěl bych

schody do nebe jsou pro mě zavřené
svatý petr, od brány zahodil klíče
u schodech do nebe našel jsem jen ceduli se vzkazem
šel jsem na pivo, tak s pánem bohem

co dělat mám vždyť já mám taky žízeň
v kapse ani floka,já spoléhal na nebský bar
za branou vidim boha, jenž směje se mi že žízeň mám
podá mi flašku piva a jde si sednou na svůj bar

po sto letech kdy zužuje mě trápení mé
vrací se Petr a volá na mě vesele
co stojíš tu a nejdeš dále
vždyť máš již otevřené dveře
stačí jen vzít za kliku a jíti dále



já koukám na něh jako vůl
já blb tu stál sto let jak ten suchej kůl
tak už chápu proč se bůh tak minule smál
taky mi to bůh nemohl říci hned
nemohu to nazvat jinak než že v nebi je bordel
Autor seh, 04.03.2011
Přečteno 222x
Tipy 9
Poslední tipující: LadyElis, Matsuyama Tatsuko-chan, Judita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky kdo by tam chtěl...

17.04.2011 17:03:00 | seh

Jo, v nebi jo... štěstí, že tam nemířím... líbí:)

12.04.2011 17:18:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí