KLESÁM NEPODLEHNU

KLESÁM NEPODLEHNU

Anotace: Snění pro lásku.

,,...Asi se soužím
pokaždé
když po Tvé společnosti toužím

Bez mozku a bez bolesti
sleduju ty skutečnosti

Jsem kapka z deště
toužící ještě

Klesám pod tíhou ničivých slov
a ocitám se mezi několika světy

Žádný z nich však není můj
nepodobají se totiž snům,
které jsem si přivlastnila
a život si tak rozjasnila

Vím,že všechno má svůj řád
a nic není napořád

Má neustálá potřeba bojovat
a únava je v nedohlednu
najdi touhu,které nepodlehnu...,,
Autor Lavander, 04.03.2011
Přečteno 441x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí