20 procent. 20 procent? 20 procent!

20 procent. 20 procent? 20 procent!

Anotace: o "lidech" ...

Všichni milí jsou,
když od nás něco chtějí,
dávají balónky a jiné cetky,
na billboardech se usmívají.

Samé lži, samé sliby,
předstírání sympatií,
když jim věříme děláme chyby,
to však mnozí neví.

Jediné co je jim milé,
jediné co je zajímá,
je hlas Váš a Vaší milé,
který jim vítězství dá.

Až dostanou vše co si přáli,
odkopnou tě jako kus hadru,
mají totiž jiné plány.

Plať! Nemůžu.
Tak si půjč! Radí,
chytrolíni nedivte se,
že jsme všichni zadlužení.

20. 20? 20!
Autor Jef, 04.03.2011
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí