Kousek mého já

Kousek mého já

Anotace: Malinkatý kousek mě

Rád sedávám u potoka,
rád povídám si s ním
Rád svěřuji se listům,
a o svých snech tam sním.

Čichám rád si ke své pleti,
číchám rád si k rukám svým,
cítívám z nich cigarety,
či ten jejich hnusný dým.

V autobuse u okénka,
velmi rád já sedávam,
slunce na mě svítí přes sklo
a já ho klidně nechávám.

Venku mám rád spíše stín,
tam se slunci vyhýbám,
však jsem jednou tady řekl,
že v lese rád já pobývám.
Autor Psychicky.labilni, 04.03.2011
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Je důležitý mít něco rád - i sám sebe - to teprve dává životu smysl .)

04.03.2011 18:55:00 | Ollie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí