Jak milión tu lidí na světě.

Jak milión tu lidí na světě.

Anotace: ...

Jak milión tu lidí na světě,
se pod okapem před deštěm tu kryji,
vlastní špínu lehce z těla smyji
a tu cizí na první pohled zřím.
Byl jsem něčím?Nevím vůbec čím
jsem byl,však ještě jsem,
jak milión tu lidí na světě.

Jak milión tu mužů na světě
hledají,co hledají i jiní,
ó jak lehce podobám se sviním,
nač knihu,když mohu jednou větou
říct to,jak mě dlaně zebou
a že zahřát umíš ty je jen.
Milióny prasat na světě.

Cizí obraz a milión dalších,
ničí vůni jejich cizí rám,
cizí slova nahradily vlastní,
cizí ruce podávají džbán.
Obrátil jsem kapsy svoje vlastní
a naplnil je peřím od kuřat,
že od chcíplých,to se dnes neměří,
stejně vše se promění ve prach,
ty milióny kapes na světě.
Autor Zdenek, 04.03.2011
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí