Co je špatného na magickém světě

Co je špatného na magickém světě

Anotace: ...

Co je špatného
na magickém světě?

Ve skutečnosti
ho nenajdete
jsou to postavy
jsou to dějiny
jenž nikdy nezačaly,
neskončily, nežily
jsou to příběhy
jenž mají
svůj konec daný
z pod ruky autora
černě na bílém psaný
Autor elfik0024, 04.03.2011
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Alien.v.v.s., Poustevníček, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výjimka potvrzující pravidlo ;)

05.05.2011 00:06:00 | elfik0024

a co když ho i ve skutečnosti najdeš?

30.03.2011 23:31:00 | Alien.v.v.s.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí