Se vším co mi zbylo

Se vším co mi zbylo

Anotace: Jemu a mně (i když si to nezasloužím)

Svůj tlukot srdce si vezmu s sebou
To aby ses nebál
Že jej ještě někdy uslyšíš
Schovám ho uvnitř své hrudi
A tiše budu doufat v nekonečné hloubky lidského těla

Hlasité práskání dveřmi
Co zní jako poslední výkřiky před popravou
Jako kulky zařezávající se do těla s přesností několika milimetrů
Klestící si cestičku životem
Aby ho mohly spolu s kusy tkání opustit druhou stranou
Odkud se nedá odejít s úderem dveří o zárubeň

S prsty ve vlajících vlasech
S údivem v očích
Sledovat tvé herecké etudy
Na téma „nechci být jako ostatní“
Smát se tvé naivitě a pozérství
Na kterých stavíš
Pevné základy svého ega

Snila jsem
Ty ses snů bál
Tak se ty mé staly hvězdným prachem pod polštářem
Který mě chránil před zrůdami
Čekajícími na každé škobrtnutí

Toužila jsem po otázkách náhodných kolemjdoucích
Ale nikdo se neptal
Co následuje po snění
Odpověděla bych jim

Odpověděla bych
Že procitnutí
Pád
A tišení hlasitého tlukotu srdce
Autor její alter ego, 04.03.2011
Přečteno 388x
Tipy 23
Poslední tipující: Víla, Elisha, la loba, Ishtar, Squat_the_world, Jats, Gabrielle, Fighting Dreamer, rry-cussete, KORKI, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za poslední dobu to nej.. co jsem tady četla.

11.04.2011 19:20:00 | Elisha

Krásně napsaná. A já bych tomu, kdo by se zeptal, co přijde po procitnutí a pádu řekla, že nastane chvíle klidu, odpuštění a nové sny, které můžou končit dobře:)

17.03.2011 22:51:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí