Štvanci

Štvanci

Anotace: Musíme bojovat za to co chceme....jinak zemře kus našeho já

Jen bezbranné lhaní,
déšť slov,výčitek
co zmůže zbytečné ptaní
můj nejhorší zážitek.

Znovu se vzdát
přitom není komu
nejspíš měla bych se kát
proč ale vracet se k tomu?

chybou není něco chtít
prosím,aby to tak bylo
chyba je nebýt tím čím chcete být
i kdyby štěstí jen chvíli žilo

musíte dát mu šanci
i v tomhle blbým světě
jinak skončíte jako štvanci
toužící po odvetě
Autor angel-wendy1, 27.01.2006
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejspíš máš pravdu..jinak pěkný...

28.01.2006 18:02:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí