Černý kůň a růžová B'el Mirabel

Černý kůň a růžová B'el Mirabel

Anotace: ...... "pět čtyři tři dva dva dva dva, koňa, startuj chlape!" ...a?

červeň brouzdává po kůře stromu
novou do barev tónů

zajíněn kočkami
mrazívám jehličí
v blonďatém kapradí
dívčiny v maratónu

chladně se vkrádá
do vína
skořicí

srdcem
sklouzávám u sexy zlomů

růžoví smutněnci?
už zase v tom tonu?

!+ okouzlen plameny
+! klesej včil do listí

+! tmavovlásku zapomeň
!+ v odstínu rtů..

++ zůstaň! ty šípkove

!! chcem tě..bez polibků ++

- poztrácet v krajkoví
v nálezném ranících

marni a panny v čekání zvonů
samy
i mihoty domů
polity chvílemi
skrz ráno k očistci?

..

dívenky bosých běl
chystejte hranici

oheň se rozplynul..
v kozačkách dunících

a místo v životě vločkové běžící
dáno jest motoru
číst růže na lících

jíst tělo
beze slov pro body
v řičici

a černý kůň v modré košili

Tebe nerozepne
básnířko smutnící

a tak už zháší v básni

poklidí ve stáji
před startem jak na san remu
víš něco o ráji?
Autor J's .., 05.03.2011
Přečteno 236x
Tipy 17
Poslední tipující: Zasr. romantik, labuť, hašlerka, Mbonita, Dota Slunská, Niky88, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí