Jen vzpomínky

Jen vzpomínky

Anotace: :)

Odchází sen..
Je čas rozednění..
V srdci drtím sten..
VZPOMÍNKY...víc není.

Přestože dál tkám sítě pavoučí..
PROHRÁVÁM..snah se cení?
Náděj se se mnou rozloučí..
VZPOMÍNKY...víc už není.

To jméno vtisklé do prachu..
Tyran mou dávnou zemi plení..
Ptačí křik vede do krachu..
VZPOMÍNKY...víc už vážně není.
Autor gaginas, 23.06.2004
Přečteno 876x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí