ZUBY NEHTY DRŽME

ZUBY NEHTY DRŽME

Anotace: ....

Je mi to líto
tak hluboko už nikdy neklesnu
celý tenhle krásný svět ví to
že tahle slova už nikdy neřeknu.

Ale jak se říká
nikdy neříkej nikdy
láska přeci vždy zvítězí
ale tak to není,to musí být velká klika
když narazíme na tu osudovou a to jen bůhvíkdy
se nám tohle podaří.

….když zastaví se nám srdce
a příjmem ten hluboký pocit uspokojení
….když nervozitou zpotí se nám ruce
a cítíme vnitřní nádherné osvobození.

Pak král žezlo a trůn
pasují nás na rytíře vášnivého srdce
když rozezní láska milostných strun
pak se toho krásna zuby nehty držme!!!
Autor ZILA78, 05.03.2011
Přečteno 216x
Tipy 22
Poslední tipující: NikitaNikaT., labuť, Psavec, hašlerka, s.e.n, Mbonita, la loba, šuměnka, CULIKATÁ, zenge, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky zveršováno.Má to spád
a obsah dobře vystižený.

05.03.2011 21:19:00 | s.e.n

Je to těžký milovat a nebát se,milovat a dávat a nic nechtit.drž se zuby nehty!

05.03.2011 18:55:00 | la loba

nemyslím si, že zuby nehty něco udržíš!
spíš naopak / jen vážit si však stačí
a volnost ponechat, nekovat žádnou mříž
ať tahle láska výsostná si svobodně jen kráčí...

05.03.2011 16:33:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí