Chybí mi ty časy

Chybí mi ty časy

Anotace: ...jooo to byly časy...

Pedro a ledňáček za kačku.
Šumáky v papírovým sáčku.

Schůzky s partou místo facebooku.
Papír a tužka místo notebooku.

Hromadný úprk do šaten těsně po zvonění.
Pískání pod okny namísto prozvonění.

Nahrávání písniček na magnetofonový pásek.
Navíjení propiskou, když zrovna se zasek´.

Zajídání cigarety žvýkačkou a rohlíkem,
když tajně kouřila jsem za barákem se psíkem.

Chození do knihovny místo stohů Dé Vé Dé.
S plavkama v batohu čekání na Em Há Dé.

Chybí mi ty časy bez Skypu a Aj Sí Kjů.
Že si to pamatuju, za to vážně děkuju. :-)
Autor zaba.zuzla, 06.03.2011
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí