Hádám se s zrcadlem

Hádám se s zrcadlem

Anotace: ...

Hádám se s zrcadlem -
tohle přece já nejsem!
Koukám se do něj
s hrůzou a děsem

Co to je za muže
ten hrozný pán?
Asi už blouzním -
propadám představám

Kůži má povislou
a oči nějak zapadlé -
takhle se prohlížím
po ránu v zrcadle…
Autor Chašmodský, 06.03.2011
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A to si nepřej slyšet, co po ránu prožívá před zrcadlem žena...

07.03.2011 09:35:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí