Bílá zeď

Bílá zeď

Anotace: ....

Bílá zeď – čtyři zdi
židle – můj pokoj bez dveří
Jen okno ho hyzdí
a papoušek bez peří

Čtyři zdi – já a židle
a papoušek v klícce
Nimrám se v jídle
rukama – k čemu lžíce?

Čtyři zdi – já a nářky
papouch a moje slzy
..známe tyhle lhářky!
Vždy tvrdí : „Vrátím se brzy“…
Autor Chašmodský, 06.03.2011
Přečteno 225x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, Charibeja, strašidýlko-střapatý, Necelá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí