Připojit k síti

Připojit k síti

Anotace: Nebývá snadné, když se něco stane...

Tělo bez žáru

Jak objímka bez žárovky

Chladne a koroduje

Neobjímané


Deset prstů

Přeštíplých vodičů

Nikoho nevede


Ještě držím napětí

Kroky jdou střídavě

Krok sun krok

Stejnosměrně

Odnikud nikam


Ten proud co je ve mně

Je bludný

Zoufale srdce probíjí

Aby bilo dál v taktu

Dvou Hertz

Co kdyby

Odpor povolil


Rozvodna v pořádku

Rozvod byl

Nahodit jističe jistoty

A

Dál tma

Black out citu


V očích to nejiskří jako dřív

Někde musí být zkrat

Pojistky vnějších vztahů

Jsou spálené

Prosím připojit
Autor Tonyend, 07.03.2011
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: Javavia, Tvůj kamarád Kodein, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip a za elektrotechniku a druhý za krásnoou básničku :)

07.03.2011 10:29:00 | Tvůj kamarád Kodein

Trefně vyjádřené pocity, když dojde ke zkratu a vypálení krásna v duši.

07.03.2011 09:49:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí