Ty netušíš

Ty netušíš

Anotace: ale jistě znáš ten pocit...

Má Malá sestřičko

tak jsem ti říkával

má Malá sestřičko

ty netušíš ty netušíš

když líbáš mne sladkými polibky

odkud pochází ta hořkost

mých rtů



Má Malá sestřičko

tak jsem ti říkával

má Malá sestřičko

ty netušíš ty netušíš

já napovím

srdce mám vyhořelé

jak lampu

ve které není olej lásky



Má Malá sestřičko

tak jsem ti říkával

má Malá sestřičko

ty netušíš ty netušíš

já napovím

jsi žena a nevíš

že spálený koláč

žádný cukr nespraví
Autor Tonyend, 07.03.2011
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Maro Deives, Javavia, Kapka, Tvůj kamarád Kodein
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbilo by se mi to jako písnička...

07.03.2011 13:55:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí