Bezesná noc

Bezesná noc

Anotace: Procházím životem tak pomalu jak to jen jde.I tak všechno kolem mě strašně rychle běží.

Houpu se v bocích
Čas měřím v krocích
A
v bezesných nocích
čas od času
mívám ten utkvělý pocit,
že občas se moje část
smí vrátit v čase.

Jen o pár let zpátky,
hned míň měřím v pase.

Jsem najednou holka
a času mám dost
a nepíšu básně,
já v básních jsem host

Vstávám vždy včas a
vosí mám pas
a
aniž to tuším, tak
všechno mi sluší.

Mám lásku a přátele a
červenám nesměle a
v jistotě domělé, že
tak krásně po těle bude mi napořád,
životem uháním,
nemohu stát,
dychtím jen po zítřku,
můj život má spád a
v noci, čas od času
nechám si zdát,
že
občas se moje část posune v čase.

Jsem žena a
o trochu víc měřím v pase.

A houpu se v bocích
A čas měřím v krocích

A jen tak z rozmaru,
Jdu hodně pomnalu.
Autor zuzazu, 07.03.2011
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí