Rekviem za slzu

Rekviem za slzu

Anotace: Padá a mění směr, tak jako kaskadér

Ač nemám třicet let,
cítím jak žije svět,
bez světel, záblesků,
žiji svou grotesku.

Není tak senzační,
už vůbec legrační,
kdo se však zasměje,
na srdci zahřeje.

Tak řekni mi příteli,
kdepak to Slunce je,
řekni mi příteli,
kdy duši zahřeje.
Tiše a po špičkách
nahoru nad mraky,
když doufáš, nevzlykáš,
hrobník bez lopaty.

Poslední písnička,
rekviem za slzu,
dřív byla maličká,
měli ji za lůzu.

Proto jen na květech
z rána se objeví,
bojí se o sebe,
když svět se lepší nejeví.

Padá a mění směr,
tak jako kaskadér,
odnikud do nikam,
potichu dotikám.
Autor Dreamer, 07.03.2011
Přečteno 392x
Tipy 11
Poslední tipující: Alien.v.v.s., zzlatý, labuť, Mbonita, Gabrielle, CULIKATÁ, Marcone, Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Padá a mění směr,
tak jako kaskadér,
odnikud do nikam,
potichu dotikám."
...

07.03.2011 20:23:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí