Zrada

Zrada

Anotace: Inspirováno Karlem Krylem

Na rukou krev
Nejde pryč
Pár ztlučených dřev
Jako kříž

Pro pár drobných
Mistra zradí
Lidí hodných
Neznám mnoho

Mince zlaté
Za život
Vem si kate
Pro milost

Brzy tě zasvětí
Z pekla
Mé prokletí
Občane

Pro prospěch svůj
Pokrytec – farizej
Stůj, co stůj
zradí
Autor Žiťa, 28.01.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí