V Opojení kofeinu

V Opojení kofeinu

Anotace: nejen kofeinu

V přítmí jarního kina
Otvírají se kousky kabaretního nitra
Načichlá šeď co kolem letí
Zuby hřebenu vlasy hladí

Podlehá těžkým svodům
Zapadlá myšlenka uprostřed věty
Cáry barev podél stěny

Balancování na laně
červená kontura na kousku rtu
V opojení kofeinu

V klíně se čas zastaví
Ovocné koktejly loví oči a úsměvy
Lístky na tramvaj zůstavají

Bolest přeškrtuntá černým fixem
Svět na šikmo a kolem lítají jiskry
Rozladěnost nabourává vniřek zapomění

Odpoutá mysl zakrytou svetrem
Umělost se ztrácí
Neklepe na dveře kina ani pod srdce
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 07.03.2011
Přečteno 278x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, její alter ego, Helena Lovecká, Gabrielle, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

což mi všechno připomíná, že jsem se dnes ještě nečesala a asi bych měla vyrazit ven. Zdravím jaro a Lucii

08.03.2011 09:58:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí