noc

noc

Když nemůžu spát
a jen tak v posteli
ležím
když nejde mi milovat
ani v nic věřit
říkám si,
jak přežít
v tomhle roztodivném světě
když v srdci mám touhu
jenom po odvetě
...
Když nejde snít
a život se černým býti zdá
když vlastní nemouhoucnost
žere moje JÁ
...
Když mi dochází dech
a další nádech
nemožným se zdá
říkám si, bože,
ať tohle nejsem já
...
Autor TedelyBear, 08.03.2011
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Petbab, Skalsky Pavel, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí