Hlídám tě

Hlídám tě

Anotace: .........

Ležím u tvých nohou
potichu
aby sis nevšiml
jsem poblíž
poslušná
zkrocená vlčice
jako věrný pes
hlídám tvé kroky
tvůj klid
jsi mým životem
možná
tvé srdce je daleko
moje se nechce odtrhnout
kráčíš svou temnotou
a já
tvůj neslyšný stín
vždy s tebou
jsem tu
když je třeba
žiji pro tebe
neboť jsi mne ochočil
tu šedou vlčici
se smutným pohledem
zlomils jí srdce
...
ležím u tvých nohou
na stráži
a ty bezděky
spustíš občas ruku
abys mne pohladil
moc dobře o mě víš
tak prosím
nech mi mou nevědomost
mou lásku vlčích očí
jsme s tebou
byť v povzdálí
...
Autor Jats, 08.03.2011
Přečteno 330x
Tipy 7
Poslední tipující: kouzelníček, casla, Ráchel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oddaná žena ležící u nohou je zajímavá představa.
Ale.
Mám rád osobnosti.
Takže.
Já mám kocoura- modrýho.:o)

23.03.2011 08:51:00 | kouzelníček

Pradávné vzpomínky nic nepřehluší. Zůstaávají v nás po celá staletí ... ;-)

08.03.2011 11:52:00 | Ráchel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí