Problém

Problém

Anotace: ...v nejednom manželství, ale boj s urputností člověka, který nechce přijmout pravdu a pořád se snaží odloudit vašeho partnera....je někdy hodně těžký. Omlouvám se za délku...

Problém, co lásku chce mi zhatit,
osoba, která do manželství se vkrádá,
chce ho zbortit.
Žena, která přes mrtvoly kráčí,
její chování je k pláči.

Zamilovala se do mého muže,
snad myslí si, že všechno může.
Nadbíhá mu, jak se dá,
SMS mu posílá, volá a podlízá,
prý se nikdy nevzdává.

Nevadí jí, že máme děti,
já prý jsem megera.
Jsem ta,co muže dusí,
ani jídlo neuvaří,
zlá jsem a záludná.

Jak jen může uráží mě,
zkazky píše na netu,
prý jen muž je u ní doma,
odchází až ráno nebo k večeru.
Vybírají kostel pro svatbu.

S manželem jsme si sedli,
hledali jsme řešení.
On tak svatý, ale není,
přiznal svoje selhání,
prý tomu už tak není – slyším jeho pokání.

Vše ukončil dávno tomu,
nechce ztratit rodinu,
ona slečna houževnatá,
nedá pokoj ani hodinu.
Ve lhaní a marném snění -vše prožívá znovu.

Bez studu a bez zardění,
píše pořád dokola,
že nad jejich lásku není,
já prý jsem ta potvora.
Hledá rady, kde se dá- ona je ta ublížená,zraněná.

Uklouznout může každý, ale stát by se to nemělo.
Slyšet z jeho úst, že ho to mrzí,
poznal, že ona žena jen intriky plodí,
nás má rád a mě miluje.
Selhal,jako manžel, otec a velmi toho lituje.
Autor Bona, 08.03.2011
Přečteno 347x
Tipy 18
Poslední tipující: Danga, hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, Dreamer.Z, ilona, Gabrielle, casla, hatlapatla, la loba, Marcone, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítej v modru

13.03.2011 19:29:00 | hašlerka

Ženský, neperte se kvůli chlapům.
Je to smutné. :-(

09.03.2011 21:06:00 | hatlapatla

Dala bych jí do držky ludře!

08.03.2011 12:57:00 | la loba

Krásné,smutné,a na druhou stranu s nadějí.bohužel ze života.A jen doufám,že ne z toho tvého.

08.03.2011 11:33:00 | Marcone

To selhal a Ty se teď trápíš za chyby druhých:-((.Ona bude asi dost divná osoba, když se stále cpe tam, kde ji nechtějí.

08.03.2011 10:44:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí