Čo myslíš ?

Čo myslíš ?

Anotace: Spústu havranov a vrán klove do mojich rán...

Čo myslíš?
stále je ten istý deň?
mám namazané ,,kaizerky,,
normálne,maslo,paradajky,
čaj,čierny,voda číra,
troška soli
premleté čierne korenie
Vajcia na mäkko
raňajky vo svojom,
oblečení
môžem svoj deň začať
V prvom bare
prvý Long Dring
V druhom,krátky nápoj
asi ma opustíš
je to mínusový náboj
Prežijem ešte pár zím
ešte ma napoj
aby som vedel s kým
Čajky stále striehnu,
zapadajú so slnkom
a šum lístia na jeseň
nikdy
sa nestratí...
Autor džemo, 08.03.2011
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Radhuza, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí