Jarní úklid

Jarní úklid

Anotace: "K"

Jaro mi ročně vybírá nálady,
letoční rok je odměnou.
Vymetá tíseň, životní odpady,
přetvářku,vlídnost umělou.

Sluníčko prohřává ledová místa,
barevnost vrací v mou duši.
ptačí zpět hlásí, po čem se stýská,
proč úsměv spadlým rtům sluší.

V začátky hřejivé přeji všem stejně,
ať jaro každého těší.
Ač se zdá období, koloběh zřejmě,
váhu má jistě větší.
Autor Analisieren, 08.03.2011
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Madanik, V.N.Losinský, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nálada do jara rozkvétá
kvést bude i do léta
s podzimem schová horký čas
přes zimu na jaře vrací se zas:-)

08.03.2011 15:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí