. . .

. . .

Anotace: nenapadl mě žádný název :-)

Nepořádek ve sčítání lidstva
v zápisech a slepých dimenzích
propadlé peníze mořským pirátům
za hraní s cool girl "na dotek těla"
uplácení veřejných složek
v konspiracích vůči chodu světa...

. . .

Nepořádek v hlavách profesorů
v šílených komnatách předsudků
ztracených dětí budoucí mluvy
hemžení vulgarismů jako včel v úlu
dobývání srdcí ostrými dýkami
bez kousku citu k ženám...

. . .

Ptáci se smějí ve větvích
lidskými ústy a lidskými skřeky
olizují kůru stromu
jazyky miminek,
které jsou uvřískané
a nebojí se pořádně
přisát matčina prsu...

. .

Prohnaní a prohnilí padouchové
odpracovávají své hříchy
v temnotách dolů
podobných peklům
za tvrdé zločiny
tvrdě jim do těla(!)...

.

A zlomené srdce poctivce
opatrně vynášíme v dlaních...

...ve snaze spojit duši a tělo...


v celistvost
Autor Tomáš Přidal, 08.03.2011
Přečteno 230x
Tipy 21
Poslední tipující: jitka.svobodova, dream in emptiness, labuť, trhla.marketka, hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ, Jiná, ZILA78, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkné,ale název může být jen Nepořádek.

08.03.2011 19:18:00 | Česi

A zlomené srdce poctivce
opatrně vynášíme v dlaních...

Tohle se mi líbí...S.T.

08.03.2011 19:05:00 | ZILA78

moje dceruška s oblibou říká "binec" :-D, takže tak bych to klidně pojmenovala, ale rozhodně budu přemýšlet dál :-D. o nějakém inteligentnějším názvu než je Binec :-D. třeba (Ža)binec :-D

08.03.2011 18:53:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí