Dva jsou pár .. pár přátel...

Dva jsou pár .. pár přátel...

Dvě ruce držící se v pevném sevření,
Dvě srdce kroužící nad propastí,
Dvě ústa co k sobě jsou upřímná,
Dva lidé…. Přátelé……
Dva lidé co se vždy podrží,
Dva lidé co pro sebe nebudou přítěží.
Dva jsou pár…… přátel……
Autor veverka.danca.007, 08.03.2011
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí