Karty

Karty

Anotace: .... každý v životě mámě nějaké to eso v rukávu...

Srdcová dáma či srdcové eso,
karta za kartou dnes padá.
Žihadlo lásky zabodni voso,
ještě dokud jsem mladá.
Karty lidských osudů padají k zemi,
každá trochu jiná se zdá býti,
co osud dnes přinese mi?
Snad šťastně zas můžu žíti?
Avšak ty jehlo nenávisti,
tvůj hrot už ve mě jest,
snad prohlédnu tvé lsti
a získám zpět svou čest.
Chybí mi jak část mého srdce,
co užíráš a ničíš jemně,
pálí a já strádám trpce,
co tedy ještě zbyde ze mě?
Autor veverka.danca.007, 08.03.2011
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: lexus, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí