nEjEn nÁstrOj

nEjEn nÁstrOj

Anotace: točíme se dokola tamhle hraje viola

točíme se dokola
tamhle hraje viola
a nám to vůbec nevadí
jen těžko o nás zavadí

časy se mění a my s nimy
přestal jsem nosit džíny
viola co hrála v dáli
teď už z blízka nás mámí

ovlivňuje naše životy
říká jak hrát její noty
už nehraje z povzdálí
teď už nás tu rozválí

pustili jsme jí k nám
říká si teď vás už mám
už vás nikdy nepustím
od života vás odprostím
Autor vaal, 08.03.2011
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí