Jarní

Jarní

Anotace: ...

Mám ráda, když voní jaro
to zimní čekání za to stálo.
Projít se městem, vážně mi nedá
ucítit vítr jak ulicí běhá.
Mě nebolí hlava – vzduch je jiný
úsměv na tváři bez příčiny.

Jdu se projít městem, polem a loukou
jsem zase tou malou holkou
co stála u školy a trhala bez
do ulic provoněl se už i les,
z kterého vyběhly v noci dvě lišky
a dýchaly na pampelišky
které s ránem potěší nás
a připomenou jarní čas.

Vstávám a za oknem kosi zpívají
děti ve školce z okna se dívají
v hlavě mi proběhlo, co můžou si přát?
Vyběhnout ven a na písku si hrát?

Snad…

Večer slunce zapadá v kabátu červeném
Mám ráda jaro a neříkej, že ty ne
Ležím v trávě vedle mě sedmikrásky
Ležíš tu se mnou

Jaro – čas lásky …
Autor Ninka, 09.03.2011
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, labuť, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé jarní vítání.

09.03.2011 08:56:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí