Sevřela mne paže noci

Sevřela mne paže noci

Anotace: ...

Sevřela mne paže noci
zmítala dál krajinou
Ptáte se jaký démon
zlákal duši nevinnou?

Nedokáži odpovědět
tuším co čas přinese
měsíc láká hvězdy prosí
srdce nápor nesnese

Sevřela mne paže noci
podlehl jsem pokušení
když se ze snů znovu budím
vím že cesty nazpět není

Nedokáži odmítnout těm
hlasům které volají
měsíc láká hvězdy prosí
kradu se k nim potají
Autor Dreamer.Z, 09.03.2011
Přečteno 266x
Tipy 8
Poslední tipující: Emmelia, NikitaNikaT., Namida, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a lehoulince zamyšlenkové. ST!***

09.03.2011 19:54:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí