Já čarodějka

Já čarodějka

Anotace: o schopnostech čarodějky:-)

Koho to jen nohy nesou,
k mému domu malému,
s sebou mi dar vezou,
vezou dar i mému známému.

Velkou těžkou truhlu,
kterou nesmím otevřít,
do té doby než vzdělanou budu,
smím do ní své vzpomínky zavřít.

Truhla,černá jako noc,
co je v ní asi skryto?
nemám zatím tu moc,
neznám co jest v ní, to je mi líto.

Truhla, krásná lemovaná,
zatím zámkem zavřená,
ve sklepě již schovaná,
vraty přivřená.

Den ode dne chytřejší,
stávám se nyní,
zámek na truhle čím dál rezavější,
jen mé kroky rozléhají se síní.

Již málo času zbývá
pomalu čarodějkou se stávám,
za chvíli již budu vědět co ta truhla skrývá,
již pár dní tomu dávám.

Po zasvědcení,
ji otevřu,
plna přesvědčení,
že s ďáblem pakt neuzavřu..

Stává se ze mě čarodějka,
pomalu ale jistě,
nejsem zlodějka,
na tomto magickém místě.

Prosím o svolení,
stát se čarodějkou,
nikoli dovolení,
stát se zlodějkou.

Zlodějkou duší,
nevinných lidí,
vím co se sluší,
po tom co jsem se všichni pídí.

Můj život jim je neodhalen,
nikdy nezjistí co je v té truhle,
pomalu jako démon v plášti zahalen,
učím se jak předcházet nehodu tuhle..

Pomalu,
již vzdělaná jsem,
to co budu chtít již dostanu,
nepůjde to po zlém...
Autor Melcoirë, 09.03.2011
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí