o štěstí

o štěstí

Anotace: proč? protože bagr mele kakao tyvoe..

oo
proč bych měla psát o štěstí,
když smutkem se plní mé břehy,
můj svět pozbyl lásky a něhy,
hroutí se do trosek samoty a prázdna

proč měla bych se smát a hrát
tuhle podivnou hru přetvářek,
kterou kolem sebe vídám každý den,
kdy nenáviděný, na oko, je přítelem

proč bych se měla těšit na další dny beze smyslu
doufat, že mé trápení jednou zmizí,
odzvoní všem psychickým krizím
a síla zažene strach do nenávratna

proč?


protože štěstí se v každé maličkosti dá najít
a v životě má každý spoustu šancí
vždyť smutku se dá lehce zbavit,
když máš pevnou vůli a nepřestaneš snít

a pro tohle všechno,
chce to jen chtít,
doufat
a
být

-člověkem-
oo
Autor dream in emptiness, 09.03.2011
Přečteno 656x
Tipy 34
Poslední tipující: Morgenstern, Emmelia, Alien.v.v.s., enigman, Oliwie, Chancer, Juan Francesco de Faro, JohnyD., la loba, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně povzbuzující. :)

01.03.2012 12:51:30 | Morgenstern

nebo meltou...

25.03.2011 12:02:00 | enigman

Oliwie: skvěle napsané a souhlasím naprosto. Hlavně ten blahobyt tam hezky sedl ;))

17.03.2011 09:26:00 | dream in emptiness

Věř a zůstaň člověkem, co nevzdává to s prvním nevděkem.
Oč tu vůbec běží? Proč štěstí vídáme jen stěží?
Málo snění,málo citu,lidi podléhaj tu blahobytu.
Stačí se jen radovat,smát se, výskat tancovat!

17.03.2011 06:03:00 | Oliwie

tak tak ST

09.03.2011 13:08:00 | Helena Lovecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí