Černý Petr

Černý Petr

Anotace: někdy je lepší odejít, rozloučit se, než se nechat svést...

Jo bejby
Na té párty
Rozdalas karty
Mně Černý Petr zbyl
Že neokusil jsem perníku
Nedal si pár šluků trávy
Jo bejby
Jen si to šlehni
Ať zdají se ti sny barevný
O Jeníčkovi a Mařence
O Perníkové chaloupce
O Zlatém jelenovi
O Zlaté stříkačce
O Zlaté jehle
O Žluté ponorce
Co k tobě pluje
Záhonem trávy
Jo bejby
Teď sedíš ve Flipu
Piješ svý Malibu
Enrico tě zbláznil
Já věřil na něhu
Ty toužíš po "Sněhu"
Jo bejby
Byla jsi príma kočka
Teď sama jsi studená
Jak sněhová vločka
Až celá roztaješ
Už to ty nebudeš
Jo bejby
Já nechci tě zpátky
Já nechci tě zpátky
Autor Tonyend, 09.03.2011
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: labuť, CULIKATÁ, Marcone
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutný je osud těchto lidí, co ztratili radost z normálního života a myslí si, že drogy jim pomůžou od všeho... A velký obdiv patří těm, kteří se snaží je z toho dna dostat.

09.03.2011 13:18:00 | labuť

To je asi rozumné:)

09.03.2011 13:09:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí